]]>

Aeroportul internațional Valerio Catullo Villafranca

Aeroportul internațional Valerio Catullo Villafranca

Aeroportul internațional Valerio Catullo Villafranca, cunoscut și ca Aeroportul Verona-Villafranca este situat la aproximativ 16 km sud-vest de centrul orașului Verona, între provinciile Brescia, Mantova, Rovigo, Vicenza, Trento, Bolzano și Verona. Aeroportul este utilizat și de aviația civila și cea militara. Fluxul anual de pasageri este de peste 3 milioane de oameni.

Pe site-ul nostru puteți găsi și rezerva biletele de avion atât în ​​direcție Chisinau - Verona, precum și spre alte destinatii, cum ar fi tranzit prin aeroportul Verona Villafranca. Baza noastra de date cuprinde toate prețul relevante si ofera bilete de avion la cele mai mici preturi, care sunt prezentate incepind cu partea de sus a listei.

Fumatul in zonele terminalului aeroportul Verona este interzis. Pentru fumatori sint echipate locuri special amenanjate.

De la aeroport in oras se poate de ajuns prin cateva posibilitati. Fiecare 20 de minute pleacă tren care se duce la gara din Verona. Autobusul pleacă de la aeroport în oraș la fiecare 20 de minute. Dar din 25 decembrie pina la 1 ianuarie interval se mareste pina la 40 de minute. De obicei autobusul transporta pasagerii de la aeroport la gara orasului de la 06:35 pina la 23:35, în direcția opusă - de la 05:20 pina la 23:10. Taxi la Aeroportul este situat la iesirea din terminalul de sosire. Cu automobilul personal la aeroport se poate ajunge pe autostrazile A4 și A22

Planul Terminal