]]>

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam - orașul aparent al libertății și permisivității, cunoscut peste tot în lume. Tot anul împrejur, capitala Olandei este plină de turiști, dintre care majoritatea sunt cuplurile tinere și fără copii. Ea a devenit recent populară, în special în rândul europenilor, unde în Amsterdam sărbătoresc petreceri celibatare. Capitala Olandei are o mulțime de oportunități plăcute și inovatoare pentru a spune în mod eficient la revedere de la burlăcie.

Orașul a fost menționat pentru prima data într-un document datat cu anul 1275. Denumirea sa de Amsterdam, s-a format în urma unirii a două cuvinte «Amstel» și «Dam», ce semnifică denumirea râului ce curge prin oraș și al doilea cuvânt din limba olandeză veche se traduce ca « baraj». Cele trei atribuții principale ale locuitorilor din Amsterdam au fost mult timp considerate vitejie, compasiune și fermitate, ele sunt afișate pe drapelul și emblema orașului, sub forma a trei cruci ale lui SF Andrei.

În momentul de față, Amsterdamul este capitala de afaceri și a negustorilor, aici în fiecare zi sunt desfășurate conferințe, negocieri de afaceri, sunt încheiate și semnate contracte importante. De asemenea, capitala este un important centru turistic, care, prin intermediul aeroportului Internațional din Amsterdam, este vizitat anual de până la 5 milioane de vizitatori străini. Cei mai mulți vin primăvara, atunci când încep să înflorească câmpiile de lalele. Combinații de culori, arome plăcute, forme neobișnuite de decorațiune sunt elementele ale unei panorame miraculoase și frumoase. Puteți să primiți plăcerea vizualizând panorama multicoloră de la înălțime mare, doar că acest serviciul este costisitor, însă costurile se recuperează prin plăcere emoțională.

Un flux mare de vizitatori din alte țări este, de asemenea, observat de Ziua Reginei, care este pe 30 aprilie. În această zi, toți locuitorii orașului sărbătoresc ziua monarhiei și se îmbracă în haine de culoarea portocalie, care este considerată culoarea regală.

Amsterdamul este suprasaturat cu obiective turistice și istorice. Cel mai bine este să începi o excursie cu obiectivul principal Piața Dam, care este considerată o bijuterie al maiestosului Royal Palace. De asemenea, pe piața se află New Church în stil gotic, celebrul muzeu de ceară Madame Tussaud și monumentul Național stabilit în memoria victimelor celui de al doilea război mondial. În lista celor mai vizitate atracții din Amsterdam sunt Muzeul Van Gogh și Rembrandt, Muzeul Olandez Ermitage , Muzeul Național și Rijksmuseum și desigur strada Luminilor Roșii.

Viața de noapte din Amsterdam începe exact pe Piața Leidseplein, în sectorul Rembrandtplein pe strada Luminilor Roșii. Un număr mare de instituții cu semnul «cafenea» oferă vizitatorilor să guste plăcinte cu hașiș, ciuperci halucinogene și alte feluri de mâncare delicioase, care ridică dispoziția.

Puteți cumpăra bilete Chișinău – Amsterdam pe site-ul AVIA.MD . sistemul comod de rezervare, oferă o varietate de zboruri (direct, transfer) la cele mai bune prețuri. Le puteți procura și de la distanță, care este deosebit de important atunci când vă aflați în străinătate.

Alegeți opțiunile pentru cazare in Amsterdam pe site-ul nostru AVIA.MD HOTELS. Aici veți găsi prețuri accesibile pentru hotelurile economice, precum și prețuri rezonabile pentru hotelele de cinci stele.