]]>

Atena

Atena

Atena este capitala Greciei unde istoria și modernismul se împletesc armonios. Atena este orasul contrastelor si a surprizelor. Acest oras frumos este impartit intre cultura straveche. Atena mai este si unul dintre marile orase ale Europei. Orasul seducator va ofera o vacanta deosebita cu vizitarea monumentelor, muzeelor si teatrelor.

Dacă dispuneți de mai mult timp, atunci Atena este un oraș unde nu vă veți plictisi și cu siguranță că vă veți alege cu multe momente și amintiri frumoase. Cel mai important obiectiv turistic al orașului este Acropola, având Partenon-ul ca punct principal de atracție. Dar aici veți putea descoperi și alte lucruri fascinante, noi vă recomandăm să vă plimbați pe străzie pietonale, să mergeți la teatru și să vizitați unul dintre muzee: Benaki; Muzeul National Arheologic sau oricare altul.

Orașul este deservit de aeroportul internațional Eleftherios Venizelos. Aeroportul lucrează cu cele mai importante companii aeriene din Europa și din lume, cum ar fi: Aeroflot. Lufthansa, Air France, Alitalia si altele. Aeroportul este considerat a fi cel mai aglomerat din Europa de Sud-Est și conectează Grecia cu cele mai importante orașe ale lumii.

AVIA.MD oferă cel mai convenabil mod de a procura bilete de avion la Atena - utilizarea serviciilor noastre online. Plata se face, de asemenea, la distanță, fără a fi nevoie pentru a vizita biroul.

În cazul în care aveți un zbor cu escală și sunteți nevoiti să stați o noapte în Atena, trebuie să cunoașteți că în apropiere de aeroport sunt amplasate mai multe hotele cu prețuri accesibile.

Vă recomandăm să folosiți serviciile on-line rezervarii a hotelurilor de pe site-ul AVIA.MD HOTELS.