]]>

Atlanta

Atlanta

Atlanta – capitala din statul american Georgia, este principalul oraș din partea de sud a Statelor Unite. Promițătoare și în creștere rapidă, Atlanta, este un centru internațional economic și de afaceri, precum și un nod strategic important de transport.

Populația din Atlanta și oaspeții de peste hotare sunt deserviți de Aeroportul Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson, care este recunoscut ca cel mai aglomerat port de aer din lume în ceea ce privește traficul de pasageri, precum și numărul de decolări / aterizări.

La începutul secolului al XIX-lea, pe locul orașului Atlanta au fost câteva așezări mici, dar în a doua jumătate a secolului, situația s-a schimbat radical. Construcția drumului feroviar Vesternand Atlantic Railroad a pus începutul unei metamorfoze semnificative ce l-a transformat într-un nod de transport important și a contribuit la migrație în masă. Într-un scurt timp, zona și-a schimbat mai multe nume până când a fost aprobată versiunea finală “Atlanta”. În 1847, Atlantei i s-a acordat în mod oficial statutul de oraș. În timpul Războiului Civil, orașul a fost ars din temelii, excepție au fost spitalul și biserica. De atunci, simbolul capitalei Georgiei este considerat fenixul, cunoscut pentru abilitatea sa de a se ridica din cenușă.

Astăzi, Atlanta este un oraș modern, cu mulți zgârie-nori, arhitectura căruia aderă aceleași linii stilistice, hay–tech. De asemenea, în oraș își au sediul central companiile gigante ca: Delta Air Lines, Coca-Cola, CNN și AT & T. În capitala Georgiei sunt aproximativ 30 de universități prestigioase, a cărui uși sunt larg deschise pentru studenții străini.

Fluxul turistic al Atlantei nu poate fi comparat cu numărul de vizitatori al New York-ului sau Chicago. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu aveți ce vedea. Fiecare zonă a orașului are atracțiile sale, unde vă puteți îmbogăți cultural. Cele mai vizitate atracții din Atlanta sunt: legendarul muzeul Coca-Cola, studioul de difuzare CNN, cel mai mare Oceanarium din lume, casa-muzeu Margaret Mitchell, Muzeul Războiului Civil. De asemenea, trebuie să vedeți cei mai înalți zgârie-nori din Atlanta - clădirea Bank of America Plaza și Westin Peachtree Plaza. La ultimul etaj este un restaurant cu o platformă rotativă, aici vă puteți bucura de o ceașcă de cafea și o vedere la oraș extraordinar de frumoasă.

Biletele Chișinău – Atlanta le puteți procura de pe site-ul AVIA.MD, folosind serviciul online. Motorul de căutare convenabil va facilita procesul de cumpărare, eliminând nevoia de a suna la agenții. Făcând cunoștință cu opțiunile disponibile de zbor, cu o conștiință curată, puteți cumpăra biletele Chișinău – Atlanta la cel mai mic preț din oraș.

Dacă scopul călătoriei la Atlanta nu este vizita prietenilor sau a rudelor și sunteți încă bântuit de întrebarea: Unde să stați? AVIA.MD HOTELS vă salvează de dureri de cap. Sistemul oferă o gamă largă de hoteluri de diferite categorii și preț, așa că sigur veți găsi un hotel pe placul dumneavoastră.