]]>

Barcelona

Barcelona

Barcelona este un oras de gurmanzi, orașul de intalniri de afaceri, orașul modei, oraș-lideru în numărul obiectelor al Patrimoniului Mondial. Mulți spanioli considera Barcelona cel mai frumos din țară și chiar din întreaga lume. Locuitorii orasului, ca restul locuitorilor din Spania, se deosebesc prin ospitalitate.

Monumente istorice de aici s-au păstrat cu grijă, iar acum ele coexistă pașnic cu liniile moderne curate a străzilor și magazinelor de design creativ, cluburilor si restaurantelor. Timpul aici nu se opreste niciodată, orașul este în permanență actualizat, extins, imbunatatit.

Viața culturală aici este foarte diversă. În Barcelona iubesc muzica, de la clasica la moderna. Viața teatrală este tratata nu cu mai puțina grija. Zilele pline de evenimente nu va vor permite sa va plictisiti!

Mândria Barcelonei este Orașului Vechi. Aici, ca într-o galerie, puteti vedea uiti la modul în care orașul a fost în diferite epoci - Peretele Roman, cladiri gotice si multe altele. Arhitectura orasului încântă.

Barcelona este un oras care are întotdeauna ceva pentru a surprinde chiar și călătorii cei mai experimentati.

In plan aeronautic orasul este deservit de doua aeropoarte: Reus si El Prat

Cea mai simpla oportunitate de a procura bilete de avion spre si din Barcelona o ofera proiectul AVIA.MD. Ahitarea, ca si rezervarea, se efectuiaza on-line.

Dacă doriti sa staționati în Barcelona o perioada mai indelungata de timp, AVIA.MD HOTELS va ofera posibilitatea sa rezervati direct de pe site camera in orice hotel al orasului la pret rezonabil.