]]>

Aeroportul Reus din Barcelona

Aeroportul Reus din Barcelona

Țara: Spania
Cod IATA: REU
Orarul: 24/24 


Aeroportul Reus se află la o distanță de 3 km față de localitatea Reus și la 13 km față de Tarragona. Acesta a fost deschis în 1990 și a înregistrat o continuă ascensiune. Astfel, numărul de pasageri care a tranzitat acest aeroport a fost de aproximativ un million în 2013. În 2008 acesta a început să opereze cu companiile low-cost și a deschis o bază operațioanlă pentru compania aeriană Ryanair.

Din punct de vedre al mijloacelor de transport aeroportul este foarte accesibil. Astfel, în fața terminalului sosiri se află stația de taxi, costul aproximativ al unei călătorii variază de la 15 ero la 20, în funcție de destinație.

De asemenea de la aeroport sunt curse de autobus către trei destinații: Barcelona, Tarragona și Salou Cambrils.

Pentru pasagerii sau persoanele care au venit să întâmpine pe cineva, aeroportul pune la dispoziție o parcare cu capacitatea de 500 de mașini.

Deoarece este un aeroportul nu este prea mare pe teritoriul aeroportului activează un singur local unde puteți lua o gustare sau servi o băutură. De asemenea aici sunt două magazine de unde la necessitate putețu cumpăra un mic cadou, țigări, băuturi…

În plus pentru comoditatea pasagerilor în aeroport operează câteva case de schimb valutar și câteva bancomate

În cazul în care alegeți să mergeți în Barcelona prin acest aeroport vă informăm că este amplasat în apropierea câtorva atracții turistice și a câtorva hoteluri.