]]>

Bilet electronic - bilet de avion online. Informatii.


La momentul actual biletele electonice sunt acceptate de majoritatea companiilor aeriene. Implemetarea biletelor electronice a permis dezvoltarea sistemelor de rezervari online cu posibilitatea cautarii, rezervari, achitarii biletelor de avion la distanta.

Biletul Electronic este o inregistrare electronica despre vinzarea biletului ofline si online, care se pastreaza in sistemele de rezervari. Aceasta  inregistrare  va permite sa calatoriţi fără bilete de hîrtie şi exclude riscul pierderii, riscul uitării biletului acasă sau in oficiu s.a.

Biletul Electronic usureaza indeplinirea formalitatilor de inregistrare, poate fi procurat la distanta  prin intermediului telefonului sau site-urilor specializate cu motoare de cautare a biletelor de avion cum ar fi si AVIA.MD.

Cind procurati biletul electronic online prin AVIA.MD clientul primeste confirmarea prin posta electronica (e-mail).

Toate datele despre zborul pasagerului sunt stocate in sistemul global de rezervari  in forma electronica, iar pasagerului i se inmineaza doar itinerariul calatoriei.

Biletul electronic poate fi emis atit de compania aeriana cit si de agenţiile acreditate IATA. Numarul biletului  este atribuit automat de sistemul de rezervari.

Costul biletului este compus din doua componente: tarif pentru transportare si taxele de aeroport. 

In cazul emiterii biletului de avion electronic toate modificarile ulterioare  (de ex. modificare de data) pot fi efectuate prin telefon, e-mail,  cu achitarea modificarilor, daca este cazul, online, la banci partenerii AVIA.MD, la Posta Moldovei, la oficiile AVIA.MD in Chisinau si la aeroportul International Chisinau in ziua zborului.Ti-a placut aceasta oferta? Trimite-o si prietenilor tai!
 
 
 

Informatii de contact:


Agentia turistica Solei-Turism SRL


Link catre pagina cu formularul cererii de oferta

Adresele oficiilor de vinzari:

1) blvd. Negruzzu, 5, MD-2001, Chisinau, Moldova
2) blvd. Decebal, 64, MD-2015, Chisinau, Moldova
3) blvd. Dacia, 80/3 (Aeroportul International Chisinau, sala de sosiri), MD-2026, Chisinau, Moldova

Contacte:

+373 22 840-840   outgoing@solei.md    Servicii turistice in strainatate: hoteluri, sejururi, excursii etc     

+373 22 890-051   incoming@solei.md    Servicii turistice in Moldova: hoteluri, sejururi, excursii etc     

+373 22 890-890   ticketing@solei.md     Bilete de avion in toate directiile