]]>

Madrid

Madrid

Madridul - este capitala si inima Spaniei, și unica capitala europeana, care nu este infiintata pe rau. Orasul este cunoscut pentru capodoperele sale maiestuoase de arhitectura si numeroase parcuri umbroase, strazi frumoase, care atrag mii de turisti din intreaga lume.

Madridul este unul dintre cele mai vizitate orase din lume nu numai din cauza abundentei de monumente istorice si culturale. Orașul mișuna de viașa, mai ales viata de noapte fascinanta. Madrilienii insusi uneori spun in gluma ca in orașul lor sint mai multe baruri decat in toata Europa. Taverne, baruri la moda, cluburi si locuri zgomotoase chill-out sunt la fiecare colt. A vedea un adevarat flamenco se poate, de asemenea, in aceasta perioada a zilei, cind se incepe fermecatorul spectacol de dans.

Daca a-ti vizitat Madridul și nu a-ti vazut flamenco - a-ti pierdut timpul in zadar. Admirati aceasta forma de arta și plonjați in cultura Spaniei in renumitul cartier Salamanca, unde locuiește spiritul si pasiunea de sud. Exista, de asemenea (și intr-adevar, peste tot in oraș), veți gasi un gust de neuitat de alimentare și de vin spaniol.

Cea mai simpla oportunitate de a procura bilete de avion spre si din Madrid o ofera proiectul AVIA.MD. Achitarea, ca si rezervarea, se efectuiaza on-line.

Daca doriti sa staționați in Madrid o perioada mai indelungata de timp, AVIA.MD HOTELS va ofera posibilitatea sa rezervati direct de pe site camera in orice hotel al orasului la pret rezonabil.