]]>

București

Bucuresti

Orasul Bucuresti este capitala Romaniei, cel mai mare oras din tara si centrul ei economic si cultural. I se mai spune “Micul Paris”. Numele acestui oras provine de la un cersetor de oi, pe nume Bucur.

Pina in prezent Bucurestiul pastreaza o arhitectura bogata, muzee, universitati si privelisti minunate. Daca doriti sa cunoasteti Bucurestiul mai bine, atunci e mai bine sa-l descoperiti vizitind Complexul Patriarhiei, Piata Unirii, Piata Victoriei, Arcul de Triumf, Calea Victoriei, Casa Poporului, Centrul Vechi, Muzeul de Arta.

Orasul Bucuresti este deservit de doua aeroporturi: Aeroportul International Henri Coandă (Otopeni) si Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu (Băneasa).

Cea mai simpla oportunitate de a procura bilete de avion spre si din Bucuresti o ofera proiectul AVIA.MD. Achitarea, ca si rezervarea, se efectuiaza on-line.

Dacă doriti sa staționati in Bucuresti o perioada mai indelungata de timp, AVIA.MD HOTELS va ofera posibilitatea sa rezervati direct de pe site camera in orice hotel al orasului la pret rezonabil.