]]>

Achitarea biletelor avia la Posta Moldovei

Dupa ce ati selectat optiunea Dvs. de zbor  si biletul de avion a fost rezervat pe numele pasagerului in sistemul de rezervari online AVIA.MD si/sau in cazul cind biletul a fost rezervat prin telefon,  acesta urmeaza sa fie achitat pe parcursul unei perioade determinate de timp.
 
La adresa electronica, indicată de Dvs în momentul rezervării biletului pe site-ul AVIA.MD, veţi primi contul de plată a biletului avia.
 
Pentru a nu pierde timpul deplasîndu-Vă pînă la agenție, este suficient să veniți la cea mai apropiată filială "Posta Moldovei" pe intreg teritoriu Moldovei, si să prezentaţi contul de plată casierului.
 
Este suficient  pentru achitarea biletului sa stiti numai codul rezervarii, care este mentionat in contul de plata, si s-al comunicati casierului in momentul achitarii.
 
Casierul va gasi in sistem rezervarea Dvs. si va primi banii in contul achitarii biletului de avion. Informatia  privind achitarea biletului imediat va fi disponibila agentului de vinzari al companiei Solei-Turism si el va valida rezervarea, dupa ce va trimite chitanta de zbor la adresa electronica  indicata de Dvs. 
 
Calatorie placuta!