]]>

Istanbul

Bilet avia Istanbul

Istanbul – capitala Turciei, care se extinde pe doua continente - este un oraș splendid unde aveti posibilitatea să va bucurati din plin de o cultură deosebită și să va aplicati în practică abilitățile de negociere. Bogat in istorie, Instanbulul este un centru national de arta si cultura. Festivalul international de arta, care are loc in fiecare an in luna iunie, atrage turisti din intreaga lume.

Noaptea in Istanbul este una foarte activa, cluburile de noapte ofera distractii, cintece turcesti si daca planifici sa dati o tura prin oras, este recomandata vizitarea celor mai faimose zone turistice: Zidurile de aparare, Teodosiene, Turnul lui Leandru – Kiz Kulesi, Suburbiile Vestice, Muzeul Aviatiei - Havacilik Muzesi, Turkuazoo – acvariu, Strimtoarea Bosfor, Parcul Gulhane, Palatul Ciragan, Muzeul Peraparcul Gulhane, Palatul Beylerbeyi, Turnul Maiden, Cetatea Anadoluhisari și desigur vreo moscheie. Obligatoriu pe listă trebuie să se afle unul dintre bazare unde trebuie să negociați la sânge, si altele.

Instanbul este un oraș perfect pentru vacanță și pentru afaceri. Orașul are două aeroporturi mari de care este deservit: aeroportul Atatürk – situat în partea europeană a orașului și Sabiha Gökçen – situată în partea asiatică a orașului.

În cadrul acestor două aeropoarte operează cele mai importante companii aerine, care oferă posibilitatea de a ajunge în orice colț al lumii. Cea mai simpla oportunitate de a procura bilete de avion spre si din Instabul o ofera proiectul AVIA.MD. Achitarea, ca si rezervarea, se efectuiaza on-line.

În cazul în care sinteti nevoiti sau dorit să rămâneți in Istanbul pe mai mult timp AVIA.MD HOTELS va este la dispozitie pentru a găsi hotelurile disponibile, unde puteți rezerva camere.

În oraș aveți o diversitate de mijloace de transport, astfel puteți utiliza tramvaiul, liniile de metrou, autobuzele și feriboturile.