]]>

Aeroportul Marco Polo, Veneția

Aeroportul Marco Polo

Țară: Italia
Oras: Venetia
Codul IATA: VCE

Aeroportul Marco Polo din Veneția este decent din toate punctele de vedere - incepind de la intrarea neobișnuita din apă (pentru cei care ajung cu vaporeto), pina la prețurile mai mici in buticuri decât în ​​oraș. Compact, dar spațios și luminos. Totul este aranjat logic. Avioane a 70 de companii aeriene zboară către acest aeroport.

Aeroportul Marco Polo deservește zboruri interne și internaționale. Înregistrarea pasagerilor și a bagajelor începe de obicei la 2 ore și se încheie 40 minute înainte de plecare.

Pasagerilor zborurilor internaționale check-in se deschide cu 2 ore și 30 de minute și se termină 40 minute înainte de plecare. Pentru a va inregistra la zbor in aeroport veți avea nevoie de un bilet și pașaport.

În cazul, în care pasagerul a achiziționat un bilet electronic, înregistrarea la zbor se va face in baza pașaportului. De la Aeroportul Marco Polo in Veneția se poate ajunge în patru moduri diferite: autobuze ieftine (25 minute pe drum), o navă vaporetto (60 minute pe drumul), taxi - scump (va ajunge în doar 15 minute) și taxi de apă - foarte scump.

Astfel, opțiunea cea mai economica - autobuze Express ATVO, ajung de la aeroport la Piazzale Roma. Stațiile lor sunt situate vizavi de ieșirea din sala de de sosire a aeroportului, plecări - la fiecare 15 minute, timp de călătorie - 25-30 minute. Costurile biletelor intr-o directie - 7 euro, dus-intors (valabil timp de 7 zile) - 13 euro. Acestea pot fi achiziționate de la sofer.

Circula si autobuzele companiei ACTV. Ele merg la aceeași stație, bilete de călătorie sunt mai ieftine - aproximativ 3 euro si pot fi cumpărate de la chioșcurile de ziare si la stațiile de autobuz.

De la Aeroportul Marco Polo la Piazzale Roma din Veneția și se poate ajunge cu taxiul. Prețul unei calatorii este aproximativ 30 de euro. De asemenea, se va adăuga valoare de 1 euro per bagaj. Timpul călătoriei este 20 de minute.


Schema aeroportului


Schema aeroportului Marco Polo din Veneția