]]>

Bologna, Aeroportul Guglielmo Marconi

Aeroportul Guglielmo Marconi, Bologna

Țară: Italia
Codul IATA: BLQ
Orar: 24/24

Aeroportul Bologna este numit Guglielmo Marconi Airport. El este cel de-al treilea aeroport din Italia dupa numărul de pasageri deserviti. Guglielmo Marconi se află la doar șase kilometri de Bologna.

De la aeroport la Bologna și în alte locuri se poate ajunge cu taxiul sau cu autobuzul. Parcarea taxi se află în fața terminalului de sosiri.

Autobuze pot fi luate de la terminale A și B la fiecare 15 minute cu numirea Gara Bologna și de centrul orașului. Călătoria durează aproximativ 20 de minute, biletul poate fi procurat de la sofer.

De asemenea, aici puteți lua autobuzul spre aeroportul de destinație și orașul Modena, călătoria durează o oră, o alta destinatie este orașul Siena, călătoria spre care durează două ore și jumătate.

Dacă veniți cu mașina proprie - aeroportul are mai mult de cinci mii de locuri de parcare. Acestea sunt disponibile în termen scurt, mediu și lung.

Între timp, pentru confortul pasagerilor, la aeroport sunt mai multe puncte de informatii, diroul bagajelor pierdute, astfel încât in situații mai puțin norocoase, va fi posibil să se găsească bagajele.

Daca doriti ceva de băut sau de mâncat, la dispoziția dumneavoastră sint mai multe restaurante și baruri. Între timp, aici puteți merge la magazine care oferă o varietate de produse, cum ar fi produsele alimentare, ziare, suveniruri, cadouri, etc.

Pentru pasagerii care doresc sa combine călătorie și afacerile, aeroportul ofertele camere-office, Internet și locuri echipate pentru tratative.

Persoanele cu handicap au propriul lor salon, toalete adaptate și telefoane, echipamente de oxigen. Dacă călătoriti cu copiii, în aeroport este camera a mamei si a copilului cu loc de joaca pentru copii.

În același timp, in aeroport aveți acces la filialele bancilor, case de schimb valutar, bancomate, Wi-Fi gratuit și un birou de închirieri auto.


Schema aeroportului


Schema aeroportului Guglielmo Marconi