]]>

Milano

Milano

Milano este al doilea ca marime oras din Italia. Din cele mai vechi timpuri, se pare, atragea la la sine cuceritorii. Aici au dominat și dacii și romanii, și francii și spaniolii. Uneori supranumit a doua Roma, Milano atradevărul poate concura cu ea dupa influență - cu atit mai mult, ca a si fost de cateva ori onorat să fie capitala Italiei.

Astăzi Milano este un business-oraș. Oamenii de afaceri aici sint mereu ocupati și întotdeauna într-o grabă, și ei sunt peste tot. Pe străzi, în mașini, în metrou. În același timp, nu există nici o nervozitate, începi involuntar să crezi că nu este o grabă, deoarece este un ritm al vieții.

Trendsetter este, de asemenea, Milanoul. Toate buticurile de prestigiu si casele de moda sunt amplasate aici, atragand turiștii la cumpărături. Un sortiment urias, prețuri moderate - ce ar fi de așteptat de la capitala modei, dar, cel mai important - este calitatea. Este necesar să se ia act de faptul că principalele vânzări au loc de la mijlocul lunii iulie până la mijlocul lunii septembrie și de la Crăciun pina începutul lunii martie.

Vizitarea centrului istoric al orașului Milano va dura cel puțin două-trei zile. Cuceritori străini au lăsat în urma sa nu numai distrugeri, dar, uneori, uimitoare "miracole" arhitecturale, care acum atrag atenția călătorilor. Străzile pietruite și frumoasa panorama, eleganta și luxul liniștite - Milanoul voi il veti tine minte toata viata.

In Milano sint 3 aeroporturi: Bergamo (Bergamo Orio al Serio), Malpensa și Linate. Toate sunt situate în regiunea Milano, la o distanță de aproximativ 50 de kilometri de oras. Și fiecare dintre ele are un sistem bine stabilit de comunicare, datorită transportului public, cum ar fi trenurile și autobuzele.

Cea mai simpla oportunitate de a procura bilete de avion spre si din Milano o ofera proiectul AVIA.MD. Achitarea, ca si rezervarea, se efectuiaza on-line.

Dacă doriti sa staționati în Milano o perioada mai indelungata de timp, AVIA.MD HOTELS va ofera posibilitatea sa rezervati direct de pe site camera in orice hotel al orasului la pret rezonabil.