]]>

Aeroportul Beauvais Tille

Aeroportul Beauvais

Țară: Franța
Codul IATA: BVA
Program: 6:30 - 23:30

Beauvais-Tille Airport este situat la 75 km de capitala Franței, în orașul Tille. Acesta a fost deschis în 1954 și este acum un capse pentru companiile aeriene low-cost pentru rutele internaționale.

Pentru a ajunge la aeroport urmați semnele pe autostrada N1. Taxi de la aeroport la gara Beauvaisva duce la un preț de 12 de euro în timpul zilei și 15 € pe timp de noapte. Călătoria durează aproximativ 15 minute. Taxiurile, de asemenea, va duc la Paris în 30 de minute pentru 100 de euro în timpul zilei și aproximativ 150 de euro noaptea.

De asemenea, pentru a ajunge la Paris, puteți lua autobuzul. Există un traseu care leagă Parisul de la aeroport în ambele direcții. Călătoria durează aproximativ o oră, în funcție de trafic, și costă 13 de euro. Autobuzul pleacă de la aeroport la fiecare 20 de minute după fiecare sosire a aeronavei și, de la Paris, cu trei ore înainte de plecare.

Puteți utiliza, de asemenea, trenul care face legătura de la aeroport la Gare du Nord și capitala franceză. Costul călătoriei este de 15 de euro noaptea și 11 de euro ziua.

Pentru pasageri si pentru cei care ii petrec si au venit cu mașina, aeroportul are trei parcări cu supraveghere video. Prima parcare P1 are 650 de locuri, a doua parcare P2 are o capacitate de 1.000 de locuri, iar al treilea - P3 - 250 de locuri. Masinile pot fi parcate pe termen scurt și lung. Plata începe dupa primele 30 de minute, cu un euro.

Aeroportul are o infrastructură bine dezvoltată pentru a fi în măsură să răspundă nevoilor și cerințelor pasagerilor. Astfel, pentru orice tip de informații în terminalul aeroportului are un departament specializat. Pentru a mănca și a servi de baut la aeroport există mai multe restaurante și baruri.

Aici puteți cumpăra cadouri și suveniruri în magazine, există, de asemenea magazine duty-free. Aeroport oferă două săli de conferințe.

Pentru persoanele cu dizabilități sint rampe de acces și toalete special amenajate.

Mamele si copiii lor au incapere speciala aici. Deci, dacă vă deplasați cu copii, acesta este locul potrivit. La aeroport puteți închiria o mașină.

Între timp, pentru confortul pasagerilor, aeroportul are o rețea de internet. Puteți utiliza, de asemenea, servicii de schimb valutar și bancomate. De asemenea, există mai multe telefoane publice.


Schema aeroportului


Schema aeroportului Beauvais-Tille