]]>

Paris, Aeroportul Charles de Gaulle

Aeroportul Charles de Gaulle

Țara: Franța
Cod IATA: CDG
Timp de lucru: 24/24

Aeroportul Charles de Gaulle este situat la 23 km de Paris. Acesta a fost deschis în 1974 și numit în numele fostului președinte francez Charles de Gaulle.

Pentru a ajunge de la aeroport în Paris, trebuie să mergeți pe autostrada A1, luând direcția Porte de la Chapelle. Călătoria cu mașina din centrul Parisului la aeroport este de aproximativ 30 de minute.

Dacă veniți cu mașina proprie, aeroportul oferă locuri de parcare. Parcare pentru o lungă perioadă de timp este acoperita și de acolo există un autobuz care vă va duce la aeroport gratuit.

Pentru a ajunga de la aeroport la Paris, puteți lua un taxi, autobuz sau tren. Taxiul sta în fața terminalului sosirii. Autobuzul de la aeroport face opriri la fiecare statie pina la Paris. Călătoria cu autobuzul durează aproximativ o oră.

Există, de asemenea, un autobuz de noapte Noctilien, care rulează intre orele 00:30 - 05:30 și conectează aeroportul cu capitala Franței.

În ceea ce privește programul de trenuri și autobuze, trebuie să contactați biroul de SNCF, care este la etajul al patrulea al terminalului 2. Aici veți primi informații cu privire la orarul și traseul cel mai convenabil.

În plus, există, de asemenea, companii de autobuze Air France, care pot, de asemenea, vă duc la aeroport. Autobuze pot fi luate în fața ambele terminale.

De asemenea, pentru confortul pasagerilor, aeroportul are mai multe restaurante și baruri, unde puteți în timp de așteptare pina la zbor să serviti o cafea sau ceai și sa luati o gustare.

Există acces la servicii bancare, poștă și de schimb valutar. Iar in terminalul 2 - acces gratuit la Internet.

Pentru persoanele cu handicap sint create condițiile care fac aeroportul disponibil. Este de remarcat faptul că aeroportul este un serviciu special care îndeplinește persoanelor cu handicap și a le ajuta. În plus, pentru aceste persoane sint locuri de parcare rezervate.

Pasagerii cu copii trebuie să știe că aici există locuri de joacă. În plus, la aeroport puteți să mergeți la cumpărături, pentru că aeroportul are o mare varietate de magazine și produse.

Persoanele care au nevoie de un loc de lucru este prevazuta incapere special amenajata.

În plus, aeroportul are o capelă, birou de închiriere auto și biroul lucrurilor pierdute.

Schema aeroportului


Schema aeroportului Charles de Gaulle