]]>

Paris

Paris

Parisul este una din cele mai stilate și elegante capitale ale Europei, și atât de diferit de restul Franței. Orașul a păstrat și elemente ale trecutului și romantismul modern. Aici fiecare i-si poate gasi pasiuni pe propriul gust - teatre, muzică, artă, gastronomie de toate tipurile, divertisment și afaceri.

Orasul atrage oamenii prin atmosfera sa unica a strazilor vechi din Cartierului Latin, aleile Grădinii Luxemburg, scările Montmartre. El atrage oamenii prin originalitatea străzilor vechi și bulevardelor care respira istorie. Monumentele lui unice și bogăția de muzee sunt cunoscute în întreaga lume. Restaurante și cafenele sunt renumite pentru bucătăria franceză excelentă și vinuri fine.

Parisul are două aeroporturi internaționale. Cel mai mare si cel mai important - "Charles de Gaulle", urmat de aeroportul "Beauvais Tilleiar", iar aeroportul "Orly" - deservește, de obicei, zborurile interne.

Cea mai simpla oportunitate de a procura bilete de avion spre si din Paris o ofera proiectul AVIA.MD. Achitarea, ca si rezervarea, se efectuiaza on-line.

Dacă doriti sa staționati în Paris o perioada mai indelungata de timp, AVIA.MD HOTELS va ofera posibilitatea sa rezervati direct de pe site camera in orice hotel al orasului la pret rezonabil.