]]>

Praga

Praga

Praga, capitala Republicii Cehe - oraşul celor o sută de turnuri.

Faimosul oraş vechi îşi are cuibul în "cupa" dintre câteva dealuri unduitoare. Este deservit de către aeroportul internaţional Vaclav Havel. Aeroportul lucrează cu cele mai importante companii internaţionale cum ar fi: Aeroflot, Air Europa, Brussels Airlines.... Aeroportul este situat în Nord - Vestul Pragăi la douăzeci de kilometri de oraş. Toate zborurile internaţionale ajung aici, deoarece nu există alt aeroport civil în Praga.

Aeroportul este echipat cu facilităţi moderne oferind călătorilor un confort similar celor din alte aeroporturi europene şi conectează Cehia cu cele mai importante oraşe ale lumii.

În cazul în care doriți să ajungeți în Praga din Chișinău, atunci, vă puteți lua un bilet din Chișinău, de aici, spre una din capitalele europene şi de acolo spre aeroportul din Praga.

În cazul în care aveți un zbor cu escală și sunteți nevoit să stați o noapte în Praga, trebuie să cunoașteți că în aeroport sunt săli de conferinţă pentru clienţii VIP sau oamenii de afaceri sau pentru cei care călătoresc cu copiii. De asemenea sunt amplasate mai multe hotele chiar în apropierea aeroportului, cu prețuri accesibile. Pentru rezervări prealabile intrați aici. Doar cu Solei Turism veți găsi cea mai avantajoasă ofertă pentru o ședere plăcută.

Dacă vă hotărâţi să mai rămâneţi, atunci Praga este un oraş unde nu vă veţi plictisi, iar albumul cu poze va păstra amintiri frumoase.

Praga are câteva destinaţii care au puterea de a face chiar şi cel mai istovit turist să se oprească pentru a medita. Cel mai important obiectiv turistic al orașului este Castelul Praga care este cel mai mare castel medieval din lume şi este bijuteria republicii cehe. Aici veți putea descoperi și alte lucruri fascinante, noi vă recomandăm să vizitaţi Piaţa oraşului vechi, unul dintre cele mai vizitate şi istorice locuri din Praga, sau frumosul râu Vltava, care mai este cunoscut şi sub numele de Moldova. Prin oraș se circulă cu mașina personală, metroul, autobuzul sau cu taxi-ul.

Cea mai simpla oportunitate de a procura bilete de avion spre si din Praga o ofera proiectul AVIA.MD. Achitarea, ca si rezervarea, se efectuiaza on-line.

Dacă doriti sa staționati în Praga o perioada mai indelungata de timp, AVIA.MD HOTELS va ofera posibilitatea sa rezervati direct de pe site camera in orice hotel al orasului la pret rezonabil.