]]>

Aeroportul Pulkovo

Aeroportul Pulkovo

Țara: Rusia
Codul IATA: LED
Orele de lucru: 24/24

Aeroportul Pulkovo este la 23 km de St. Petersburg. El este al treilea în Federația Rusă dupa numărul de pasageri deserviti, primele fiind aeroporturi Domodedovo și Sheremetievo din Moscova. Aeroportul a fost fondat la 24 iunie 1932.

La aeroport se poate ajunge urmând pe autostrada Pulkovo. Din centrul orașului la aeroport călătoria poate dura de la jumatate de oră, pina la o oră. Puteți veni cu utilizarea autobuzeloe 39 și 39A, care leagă orașul cu aeroportul. Este si traseu al microbuzlui K39. Puteți lua, de asemenea, un taxi, dar pentru a evita fraude, conducerea aeroportului Pulkovo recomanda utilizarea numai companiilor de taxi autorizate. Pentru cei care vin cu masina proprie, la aeroport sint mai multe parcari auto. În locurile de parcare P1, P2 și P3 primele 20 de minute sunt gratuite. La parcarea P4 destinata pentru termen lung, plata se ea din primul minut. De aici puteți închiria o mașină.

Dacă aveți timp, in aeroport sint un sir de magazine și cafenele, unde puteți bune petrece timpul. În plus, există rețea gratuita de Wi-Fi.

Persoanele cu dizabilități ar trebui să notifice din timp compania aeriană pentru a obține ajutor de la reprezentanții aeroportului. În cazul în care aeroportul a primit o cerere din partea companiei aeriene, persoanele cu handicap primesc ajutor. În plus, aeroportul are o cameră specială pentru ei.

Dacă călătoriti cu copii, in aeroport este un loc de joacă pentru ei și camera a mamei și a copilului.

De asemenea, aeroportul are odai de odihna. Există două saloane pentru pasageri care au curse interne si unul - pentru zboruri internaționale. În aceste saloane pasagerii au acces la ziare în limbile rusă și engleză, fax și servicii de fotocopiere, băuturi răcoritoare. Persoanele care doresc mai mult confort pot utiliza serviciul VIP.

În plus, in aeroport operează un centru medical de prim ajutor, care este deschis non-stop.

Dacă aveți animale de companie, trebuie să informati compania aeriană și aeroportul, pentru a discuta despre condițiile de transport pentru ei.

Aeroportul, în parteneriat cu o agenție de turism, ofera pasagerilor care sunt în așteptare un timp indelungat pentru zbor, au posibilitatea sa efectueze o excursie la Sankt Petersburg. Costul caree este de 2000 de ruble.

Înainte de pleca la St Petersburg, va puteti informa pe site-ul nostru in compartimentul "Rezervări hoteluri" despre disponibilitatea și prețurile hotelurilor din perioada sederii.

 

Schema aeroportului


Schema aeroportului Pulkovo