]]>

Riga

Riga

Riga este capitala Letoniei, centrul ei cultural si economic. Acesta este un oraș foarte frumos, datorită, în egală măsură, fațadelor lui rafinate medievale vechi și centrului multicultural modern.

Riga este inclusa în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO ca un oraș, care reflectă în arhitectura istoria orașului din secolul al XIII-lea până în prezent. O altă cauză a condus la numeroase clădiri în stilul Art Nouveau. Aici este o colecție dintre cele mai impresionante din lume.

În afara orașului, datorita castelelor, palatelor și moșiilor bogate, ca continuare este menținuta o atmosferă de antichitate. Multe dintre ele sunt acum transformate în hoteluri fermecătoare, în cazul în care vă puteți relaxa cu fler aristocratic, de echitatie, călarind, mergand pe jos printr-un parc umbros, plecand la vânătoare sau pescuit.

Aceasta este unul dintre puținele orașe în care cluburile sunt concentrate în orașul vechi, în imediata apropiere a obiectivele turistice și străzile vechi. În plus, nici o exagerare de spus că viața de noapte aici este cea mai vibranta din statele baltice.

Posibilitati de distractie aici sint o mare varietate - de la cluburi relativ simple, dar bune, pina la unități de vin la absolut deosebite, cum ar fi studiouri, jazz și blues cluburi, cluburi boeme și cabarete. Muzica în astfel de instituții este nu numai în stilul de ritmuri folclorice de tineret ci si de alte stiluri. Muzeele și galeriile din Riga găsesc invariabil iubitorii lor, festivaluri de muzică, de la rock la operă.

Porțile aeriene ale orașului și a regiunii este Aeroportul International Riga - aeroport, situat în regiunea Marupsk si este cel mai mare aeroport din statele baltice dupa volumul traficului de marfă și de călători.

Cea mai simpla oportunitate de a procura bilete de avion spre si din Riga o ofera proiectul AVIA.MD. Achitarea, ca si rezervarea, se efectuiaza on-line.

Dacă doriti sa staționati în Riga o perioada mai indelungata de timp, AVIA.MD HOTELS va ofera posibilitatea sa rezervati direct de pe site camera in orice hotel al orasului la pret rezonabil.