]]>

Sankt-Petersburg

Sankt-Petersburg

Faurirea lui Petru cel Mare, Sankt-Petersburg nu poate nu inspira, despre ce spun comparațiile cu Palmyra - orasul de o frumusete legendara, cu Veneția - vorbind despre nenumăratele canale, râuri și poduri. Pe linga toate acestea, orasul mai este supranumit capitala de nord a Rusiei.

Arhitectura St. Petersburgului veche se deosebeste prin linii severe și aristocratice. Manastirea Alexander Nevsky, Piata Palatului cu Palatul de Iarnă, Amiralitatea, Piața Senatului, Sf. Isaac Nevski Prospekt doar sint o parte din sirul de exemple mentionate.

Pentru a vedea panorama St. Petersburg, e nevoie de urcat pe puntea de observare a Catedralei Sf. Isaac. Nu trebuie să uităm de o plimbare de noapte de-a lungul Prospektului Nevski. Specificul este in iluminarea ușor uimitoare, care transformă de nerecunoscut orașul.

St. Petersburgul festiv este o admiratie separata, care trebue, cu siguranță, să fie văzut. Ziua orasului - 27 mai - se sarbatoreste absolut magnific: parade, concerte, focuri de artificii, spectacole pe apă și de petreceri în masă. Ziua Victoriei și Ziua Marinei (ultima duminică din iulie) se petrec, de asemenea, cu o amploare fără precedent.

In plan aeronautic orașul, ca si intreg Districtul Federal Nord-Vest al Rusiei, il deservește și Aeroportul Internațional Pulkovo.

Cea mai simpla oportunitate de a procura bilete de avion spre si din Sankt-Petersburg o ofera proiectul AVIA.MD. Achitarea, ca si rezervarea, se efectuiaza on-line.

Dacă doriti sa staționati în Sankt-Petersburg o perioada mai indelungata de timp, AVIA.MD HOTELS va ofera posibilitatea sa rezervati direct de pe site camera in orice hotel al orasului la pret rezonabil.