]]>

Soci

Soci

Soci este orașul-stațiune principal al Federației Ruse, situat în regiunea Krasnodar pe coasta Mării Negre. Orașul a primit de la poporul rus statutul de "capitala de vara" din Rusia, deoarece în sezonul cald aici vin din diferite regiuni turiștii ruși, care și-au ales perla Mării Negre pentru odihnă. În 2012, revista economică și financiară Forbes, l-a numit cel mai bun oraș din Federația Rusă, pentru efectuarea afacerilor.

Prima mențiune scrisă despre Soci, a fost găsită în notițele călătorului turc Evliya Celebiin în 1641. Rusia a căutat întotdeauna să stăpânească de una singură malul Mării Negre. De aceea, în 1838, în acest domeniu a fost trimis escadronul flotei ruse din Marea Neagră, cu scopul de a construi o fortăreață și astfel să indice dominația sa pe teritoriul acesta. În perioada sovietică, Soci a dobândit statutul de stațiune multinațională. O nouă etapă în istoria orașului a început în 2007, atunci când orașul a fost numit gazda Jocurilor Olimpice de Iarnă în 2014. Pregătirea pentru Jocurile Olimpice a provocat construirea facilităților sportive, centre de divertisment și hoteluri.

Soci și toate zonele litorale se deservesc de aeroportul Soci (vechea denumire - Adler), aeroportul este pe locul opt în Federația Rusă, după traficul anual de pasageri.

Turiștii sunt atrași de infrastructura turistică și agrement, precum și de atracțiile pe fondul resurselor naturale generoase: clima blândă, marea cu plaje de prundiș, munți și izvoare minerale. Excursiile de agrement sunt foarte populare în Soci. Aici, turiștii folosesc băi de nămol, balneoterapia, climatoterapie pentru vindecarea persoanelor cu boli ale sistemului respirator, cardiovascular și musculo-scheletic, boli ginecologice și multe alte.

Lista locurilor obligatorii de vizitată include :Parcul Olimpic, patinoarele „Iceberg”și „Bolshoi”, stadionul „Șaiba”, „Adler Arena” și stațiunea de schi "Krasnaia Poliana". Valorile culturale sunt: casa de odihnă a lui Stalin, Muzeul Ostrovsky Nikolai, casa de ceai în Uch-Dere. Vă puteți petrece timpul în parcul de distracție „Soci”, circ, grădina-muzeu „Copacul Prieteniei”, parcul de aventuri „Skay park A.J. Hackett Soci”, parcurile acvatice "Stea de mare" și "Amfibius". Desigur, trebuie de făcut fotografii amuzante pe fundalul monumentelor "Calul în palton" și "Golden Fleece". Doritorii de aer curat și iarbă verde, pot merge la stânca lui Prometeu, la poalele lanțurilor muntoase Bytkha și Azun, precum și la cascadele Agursk și Zmeykovsk .

Aveți posibilitatea de a cumpăra bilete cu destinația Soci, la cele mai mici prețuri pe site-ul AVIA.MD. Nu trebuie să sunați la zeci de agenții și birouri de rezervări în căutarea de cele mai ieftine bilete, aici, găsiți toate informațiile de care aveți nevoie, și le puteți obține în câteva minute. Sistemul de rezervare este destul de simplu în utilizare, cu el poate să se descurce și un utilizator modest al internetului. Nu este neapărat să veniți la birou ca să faceți achiziția. Aceasta se poate face de la distanță, folosind cardurile bancare Visa și Master Card.

Serviciu AVIA.MD HOTELS vă permite să alegeți dintr-o varietate de hoteluri moderne, de diferite categorii, la prețuri acceptabile.