]]>

Surgut

Surgut

    Surgut este unul dintre primele orașe, care a fost construit în Siberia la ordinul lui Feodor Ivanovici în anul 1594. În prezent, orașul face parte dintre centrele industriale cele mai mari ale Regiunii Autonome Khanty-Manskiysk. Mulți își amintesc, încâ de la lecțiile de geografie, că Surgut este un loc strategic important pentru Federația Rusă, ca fiind printre sursele principale de petrol și gaze. 

Indiferent de scopul vizitei al acestei zone din Siberia, fie că este vorba de o călătorie de afaceri sau de o întrevedere cu rudele și prietenii, vizitatorii curioși pot să exploreze obiectivele turistice locale. Obiectivul cel mai remarcabil este Surgut Bridge, care a fost înregistrat în Cartea Recordurilor pentru lungimea de deschidere a suspensiei principale. Biserica albă a Nașterii Domnului cu treisprezece cupole de aur atrage fără să vrea privirile fascinante. Gazdele cu mândrie vor expune în atenție vizitatorilor Big Ben-ul local, care este, de fapt o școală de limbi moderne. 

Aeroportul Internațional Surgut deține statul de principalul port aerian din regiune. Construit în anii treizeci ai secolului trecut, ocupă locurile 13-14 printre cele mai productive aeroporturi rusești. 

Puteți cumpăra bilete la cursa Chișinău-Surgut pe AVIA.MD, folosind serviciul de rezervare online. Pur și simplu introduceți datele de plecare, alegând opțiunea dorită pentru rezervare și plată. Biletele către Surgut din Chișinau se pot cumpăra cu cardurile Master și Visa sau achitați serviciile în numerar la biroul nostru. 

În compartimentul AVIA.MD HOTELS, la fel gasiți hoteluri pentru care optați la prețuri rezonabile.