]]>

Venetia

Venetia

Veneția este un oraș în nord-estul Italiei, capitala provinciei Veneto, si este construita pe 118 insule mici împrăștiate între Marea Adriatică și continent.

Veneția moderna - aceasta nu este doar locul cel mai preferat pentru o luna de miere sau o călătorie romantica a indragostitilor. Astăzi - acesta este scopul fiecărui turist care visează să surprindă esența acestui oraș misterios. Pentru acest scop, este necesar să se meargă la aceste locuri.

Cele mai apropiate de Veneția aeroporturi sint: Marco Polo in Tessera și Canova (Treviso).

Aeroportul international Marco Polo este considerat a fi solid, acesta este situat la numai 12 km de Veneția. Pe pistele lui aterizeaza avioane a companiilo aeriene de prestigiu: Aeroflot, Lufthansa, KLM, Finnair, Alitalia, MAU și altele.

Pentru a economisi la pretul biletelor de avion, selectați Aeroportul Treviso. El este bugetar: pe dinsul aterizeaza avioanele companiilor aeriene, care i-si desfasoara activitatea in segmentul "low cost", preferat de turistii din intreaga lume.

Pentru a ajunge la Veneția din aeroportul din Marco Polo, puteți utiliza diferite moduri de transport, mai ieftin, desigur, va costa transportul public. Bilete la Veneția se gasesc pentru toate gusturile si orice buzunar si sunt vândute direct la casa de bilete a aeroportului.

Cel mai ieftin va costa un bilet pentru o linie de autobuz ATVO. Pina la Piazzale Roma din Veneția ajungeti pentru € 6 cu autobuzul expres confortabil, transportul de bagaje este gratuit. Autobuzul oprește chiar în fața terminalului de sosire a aeroportului și circulă la fiecare 30 de minute. Timpul călătoriei constitue aproximativ 20 de minute.

În plus, există autobuze ACTV. De asemenea, ele circula până la Piazzale Roma, cu toate acestea, face o serie de opriri. Timpul călătoriei - 30 de minute.

Dacă doriți sa ajungeti la gara feroviara din Veneția Mestre, luati autobuzul numărul 15.

De la Aeroportul Treviso pina in centrul istoric al Veneției se poate ajunge cu autobuzul ATVO. Programul lor este ajustat la sosirea avioanelor companiei aeriene Ryanair. Prețul biletelor: 6 euro. Statia terminus - Piazzale Roma. Timp de călătorie - 40 de minute.

În plus, aeroportul Treviso este deservit de compania Eurobus pe ruta: Aeroportul Treviso - Mestre - Venetia.

Cea mai simpla oportunitate de a procura bilete de avion spre si din Venetia o ofera proiectul AVIA.MD. Achitarea, ca si rezervarea, se efectuiaza on-line. Dacă doriti sa staționati în Venetia o perioada mai indelungata de timp, AVIA.MD HOTELS va ofera posibilitatea sa rezervati direct de pe site camera in orice hotel al orasului la pret rezonabil.