]]>

Viena

Viena

Viena - este capitala și cel mai mare oraș din Austria. De asemenea, este centrul ei economic și cultural. Orasul este situat pe ambele maluri ale Dunarii, la poalele Alpilor - și suburbiile sale se extind până la faimoasa padure Vieneza. Viena este considerata unul dintre cele mai ecologic curate orașe din lume.

Aici arhitectura maiestuoasa este combinata cu cladiri ultra-moderne. În Viena există mai mult de 86 de muzee, mai mult decât în ​​orice altă capitală din lume. Reședințele magnifice, palatele, parcurile și bisericile atesta bogatia patrimoniului cultural și să facă Viena una dintre cele mai magnifice orașe din Europa.

Centrul istoric al orașului este la Ringstrasse și oferă o abundență de parcuri, grădini, ansambluri arhitecturale de diferite stiluri. Între stațiile de metrou Volkstheater și Muzeul Quarter este situat Babensbergshtrasse (Museums Quartier Wien), unul dintre cele mai mari complexe muzeale din Europa.

In plan aeronautic orașul il deservește Aeroportul Internațional Vienna-Schwechat.

Cea mai simpla oportunitate de a procura bilete de avion spre si din Viena o ofera proiectul AVIA.MD. Achitarea, ca si rezervarea, se efectuiaza on-line.

Dacă doriti sa staționati în Viena o perioada mai indelungata de timp, AVIA.MD HOTELS va ofera posibilitatea sa rezervati direct de pe site camera in orice hotel al orasului la pret rezonabil.