]]>

Aeroportul din Antalya

Aeroportul din Antalya

Țara: Turcia
Cod IATA: AYT
Orarul: 24/24


Aeroportul Antalya se află la o distanță de 13 km față de orașul Antalya. În cadrul aeroportului operează peste 90 de companii aeriene. Peste 18 milioane de pasageri au utilizat serviciile acestui aeroport în 2008. Acest aeroport este considerat ca o poartă de acces în Riviera turcească.

Din aeroport în Antalya se poate ajuns cu ajutorul taxiului. Stația acestora se află în fața terminalului. Colaboratorii aeroportului recomandă pasagerilor să-și reserve din timp transportul.

Menționăm că nu sunt mijloace de transport în comun care să realizeze conexiunea dintre aeroport și Antalya sau viceversa.

Însă în cazul în care aveți cazare la hotel sau sunteți un utilizator al serviciilor operatorilor turistici atunci vă anunțăm că aceștia oferă transportul cu autobuzul clienților săi. De asemenea sunt companii private care realizează legătura dintre aeroport și orașul Antalya.

Pentru clienții săi aeroportul dispune de o parcare pentru mașini și una pentru autobuze. Ambele se află în fața terminalului. Aeroportul este modern și dispune de o serie de facilități care să ușureze viața pasagerilor. Astfel, pentru a afla vreo informație de care aveți nevoie puteți apela la biroul specializat. De asemenea este un birou pentru bagajele pierdute.

În incinta aeroportului sunt amplaste mai multe cafenel, restaurant și baruri pentru a putea lua o gustare sau o băutură. Iar dacă dispuneți de timp puteți face și shopinng în magazinele duty-free.

Persoanelor cu mobilitatea redusă le sunt create condiții ca aeroportul să fie ușor accesibil. Astfel, sunt ascensoare și toalete adaptate precum și rampe de acces.

În plus tot aici vă puteți folosi de servicii poștale, punctelor de schimb valutar, ATM-urilor și a telefoanelor publice.

Pentru antreprenori este un salon VIP unde pot lucra în liniște.

De asemenea pe teritoriul aeroportului este un centru medical pentru diverse situații și o cameră pentru copii.

Schema aeroportului


Schema aeroportului din Antalya