]]>

Bologna

Bologna

Bologna - unul din cele mai vechi orase a Italiei. Aici se simte un spirit special, o atmosferă moderna a studențimii vesele, intrețesute cu tradițiile străvechi. Nu este un oras prea mare, dar unical.

Bologna - este primul din lume oraș al studenților și purtator a ideii universitatiste. Prima institutie de invatamint, prototip al universitatilor moderne a fost deschisa aici inca în anul 1088 - cu mult înainte de toate universitățile din Europa. Până în prezent, orașul are un chip studentesc si acordă o atenție deosebită procesului de cunoaștere - aici sint muzee și biblioteci excelente.

Dar, împreună cu spiritul de tineret, in Bologna se simte vintul actualitatii: aici ușor se va găsi și club de noapte la modă, și teatrul avant-garde, și cinema. Restaurante și cafenele atmosferice, săli de sport și wellness excelente - toata aceasta diversitate este pe placul nu numai localnicilor, dar și a turiștilor.

De ajuns in Bologna pe cale aeriana este posibil prin aeroportul internațional Guglielmo Marconi di Bologna, care este situat la 6 kilometri de centrul orașului.

Cea mai simpla oportunitate de a procura bilete de avion spre si din Bologna o ofera proiectul AVIA.MD. Achitarea, ca si rezervarea, se efectuiaza on-line.

Dacă doriti sa staționati în Bologna o perioada mai indelungata de timp, AVIA.MD HOTELS va ofera posibilitatea sa rezervati direct de pe site camera in orice hotel al orasului la pret rezonabil.