]]>

Compania Aeriană Fly Dubai

Compania Aeriană Fly Dubai

Flydubai este compania aeriană în creștere rapidă din Emiratele Arabe Unite, care oferă pasagerilor săi un nivel excelent de serviciu, o gamă larga de direcţii, tehnologii moderne de divertisment și tarife flexibile. Compania aeriană transportă pasageri cât şi marfă pe două continente, rețeaua de zbor se extinde către 80 de destinații din Orientul Mijlociu, Africa de Nord și de Est, Asia, Europa și sub continentul indian. În fiecare an, low-cost-ul deservește peste 7 milioane de oameni. Sediul companiei aeriene se află în Dubai, portul de origine este Aeroportul Internațional din Dubai. Sloganul transportatorului arab That’s easy (Este atât de ușor), de aceea Flydubai oferă pasagerilor săi posibilitatea de a alege volumul serviciilor suplimentare propuse la bord.

Unul dintre cei mai populari transportatori bugetari arabi a fost înființat în martie 2008 de către guvernul Dubai. În luna iunie al aceluiași an, compania a declarat despre existenţa sa la show-ul aerian internațional din Farnborough, unde a realizat o comandat mare de 50 aeronave Boeing, în valoare de 4 miliarde dolari SUA. Primul zbor comercial sub drapelul Flydubai a fost efectuat în iunie 2009, pe ruta Dubai - Beirut. După un an de activitate, compania a celebrat deservirea a un milion de pasageri, astfel forțând comunitatea internațională să recunoască succesul evident al întreprinderii. Popularitatea companie bugetare a crescut cu extinderea rețelei de rute: în 2009 - Flydubai a demarat în mod activ noi linii spre orașele din Orientul Mijlociu și Asia, în 2010 – a intrat pe piața europeană, în 2011 - a lansat zboruri regulate către Africa și în 2014 – şi-a extins foarte mult harta de zboruri spre Europa de Sud-Est. În 2011, Flydubai a fost desemnat ca "Cea mai bună companie aeriană low-cost al anului" la nominalizarea "Introducerea tehnologiilor noi" și "realizare particulară" în cadrul ceremoniei Aviation Business Awards, în 2012 - a câștigat la categoria "Contribuție la dezvoltarea aviației". Astăzi, Flydubai – lider de necontestat arab, a primit o serie de premii pentru sistemul tehnologic avansat de divertisment, divizia efectivă a traficului de mărfuri, dezvoltarea de sisteme și proceselor de afaceri, cele mai înalte standarde de muncă și contribuirea la protejarea mediului. Reputația impecabilă în rândul călătorilor cât și printre concernele aviatice, Flydubai a câștigat-o datorită prețurilor accesibile și călătoriei confortabile, strategia puternică de dezvoltare, respectarea standardele internaționale privind siguranță, punctualitatea zborurilor, programul eficient de investiții în întreținerea flotei aeriene și dezvoltarea continuă a personalului.

Aeronavele cu linii şerpuite pe coadă de culoare portocalie și albastră și cu numele complet al low-coster-ului pe partea laterală a fuzelajului pot fi găsite în aproape toate marile aeroporturi din Orientul Mijlociu, Asia, Africa și Europa. Flota compania este alcătuită din aeronave ecologice - Boeing 737-800, cu o capacitate de până la 189 de persoane și distanţa de zbor de până la 6 ore. Această serie de aeronave permite să utilizeze mai puțin combustibil, să reducă emisiile de noxe și au nivel scăzut de zgomot. La bord, pasagerilor li se oferă servicii de clasa econom și business. În salonul econom sunt oferite scaune confortabile, cu un touch-screen încorporat, servicii de înaltă calitate, posibilitatea de a cumpăra o varietate de gustări și mâncăruri calde la comanda (pentru zborurile cu o durată mai mare de 90 minute). Cu ajutorul sistemului informaţional şi de divertisment la bord, pasagerii pentru o taxă suplimentară se pot bucura de filme noi în calitate HD, pot asculta muzică populară, să citească ştiri, să joace jocuri video, precum și să omande gustări și băuturi sau să facă achiziții în Duty Free. Pasagerii clasei business pot conta pe servicii personalizate, scaune de piele confortabile cu suport pentru picioare, alimentarea gadget-urilor electronice și centru de media interactiv. În plus, clasa business oferă preparate gastronomice din meniul internațional, o listă de vinuri excelente și o gamă largă de băuturi răcoritoare.

Pentru a cumpăra bilete de la Flydubai la preţuri atractive, accesaţi portalul AVIA.MD. Sistemul modern de rezervare vă permite rapid să vă orientaţi în politica de prețuri și de a găsi cea mai bună opțiune printre toate zborurile oferite de diferite companii aeriene. Puteţi cumpăra bilete direct la birou sau de la distanță, folosind cardurile bancare Master Card și Visa.