]]>

Larnaca

Larnaca

Larnaca - un oraș însorit și fermecător, este așezat pe coasta de sud-est a Ciprului. O legendă spune că acest splendit oraș a fost înființat de către un descendent direct al lui Noe, mai tîrziu aici a mai trăit și Sfântul Lazăr, după ce a fost readus la viață. În locul de înmormântare al acestui Sfânt s-a ridicat o Biserică, unde și până acum se păstrează moaștele lui. Istorie de socole, o climă minunată, marea curată cu plaje de nisip, prețuri avantajose atrag turiștii în acest mic paradis.

După ce vă săturați de scăldat și bronzat, puteți face cunoștință cu cultura moștenită de străbuni. La fel puteți admira unul dintre cele mai fabuloase și importante dintre locuri de perelinaj al musulmanilor – Hala Sultan Tekke și să vizitați un loc de aceeași importanță din lumea creștină, Biserica Sfântului Lazăr. Turiștii activi vor aprecia posibilitatea de a face diving în apropierea navei scufundate „Zenobia”. De asemenea vizitatorii pot să aprecieze „Orașul Vechi”de o frumusețe uluitoare, care se află în partea istorică al orașului Larnaca, aici este un loc perfect pentru o plimbare de seară sub lumina felinarelor. Magazinele de suvenire oferă o gamă largă de produse și băuturi autohtone, cât și suvenire făcute de mână. Restaurantele confortabile și tavernele de pești pe lângă bucătăria europeană oferă bucate tradiționale, precum și o gamă variată de mâncaruri din produsele mării.

La câțiva km de oraș se află Larnaca International Airport, este un aeroport internațional, construit în 1975 și care constă dintr-un singur terminal. Aeroportul deservește anual mai mult de 5 milioane de pasageri din întreaga lume. Procesul vamal este bine pus la punct, personalul întotdeauna binevoitor. Din primele clipe te bucuri de o ospitalitate desăvârșită.

Folosindu-vă de serviciile avia.md, veţi putea cu uşurinţă găsi și cumpăra bilete pentru direcția Chișinău-Larnaca, chiar din fața calculatorului. Sistemul de rezervare va afișa toate zborurile disponibile la data dorită și va arăta tabelul cu zboruri alternative pentru datele apropiate. Plata se poate înfăptui de la distanţă pentru cursă Chișinău-Larnaca, făra a fi nevoie de a vizita biroul nostru.

Dacă doriți să vă planificați vacanța de sinestătator și nu știți cum să vă alegeți un hotel, atunci noi putem să vă ajutăm, pentru aceasta trebuie să vizitați compartimentul AVIA.MD HOTELS, care oferă rezervare online ale hotelurilor de diferite nivele și cu tipuri de masă corespunzătoare la prețuri accesibile.