]]>

München

München

München - capitala Bavariei - o metropolă din sudul Germaniei. München este al treilea oraș ca mărime din Germania. Acest oras este o atractie continua, primitoare și cu propriul sau stil caracteristic.

Din anul 1806 Bavaria sărbători celebrul "Oktoberfest" - este cel mai mare festival de bere din lume, care are loc în fiecare an la sfirsit de septembrie - inceputul octombrie pe celebra lunca Terezino, care pentru prima a fost organizată de Regele Max Joseph I cu ocazia căsătoriei fiului său, viitorul rege Ludwig I.

În München se poate ajunge ușor cu avionul. Toate zborurile internaționale le primeste aeroportul Franz Josef Strauss - al șaptelea aeroport din Europa după numărul de pasageri deserviti pe an (27 - din lume). Aeroportul Franz Josef Strauss a fost deschis în 1992 și este situat la 28 km nord-est de München. Traficul anual de pasageri este de peste 30 de milioane de oameni. Aeroportul are patru parcari cu mai multe etaje și șase parcari subterane, și are un total de 20.000 de locuri de parcare pentru vizitatori, dintre care 16.500 - acoperite.

Transportul public în capitala Bavariei e o rețea bine dezvoltată și extinsă cu o varietate de trasee de tramvai, de autobuz și stații de metrou. Probleme de a ajunge la zonele îndepărtate ale orașului nu sint, plus - transportul in München este "punctual", așa germanii înșiși - totul merge în conformitate cu programul strict definit.

Cea mai simpla oportunitate de a procura bilete de avion spre si din München o ofera proiectul AVIA.MD. Ahitarea, ca si rezervarea, se efectuiaza on-line.

Dacă doriti sa staționati în München o perioada mai indelungata de timp, AVIA.MD HOTELS va ofera posibilitatea sa rezervati direct de pe site camera in orice hotel al orasului la pret rezonabil.