]]>

Roma

Roma

Roma este capitala Italiei, centrul administrativ al provinciei cu acelas nume și a regiunii Lazio. Astăzi, Roma este cel mai mare din Italia și unul din cele mai vechi orase din lume. Atmosfera "Orașului Etern" creaza tuturor un sentiment de atingere de istorie. Numărul de monumente de cultură și artă este greu enumerat. Roma este situata în câmpiile deluroase de origine vulcanica, numite Campagna romană, pe ambele maluri ale raului Tibru.

Întinzându-se pe cele șapte coline, Roma combină in sine centru istoric monumental, ruinele antice, bazilica magnifica, palatele renascentiste și piețele baroce, și oferă o metropolă modernă, cu locurile ei spațioase și traficul rutier agitat și tensionat, adesea haotic.

Anual Roma este vizitat de aproximativ 3,3 milioane de turisti străini. Orasul este considerat unul dintre cele mai verzi din Europa. Seara, Roma se transforma complet și pierde orice simț al timpului.

Aeroporturile internaționale Leonardo da Vinci di Fiumicino și Ciampino leagă capitala Italiei cu alte orașe ale lume. În cele două aeroporturi importante companiile aeriene ofera posibilitatea de a ajunge in orice colț al lumii.

Cea mai simpla oportunitate de a procura bilete de avion spre si din Roma o ofera proiectul AVIA.MD. Achitarea, ca si rezervarea, se efectuiaza on-line.

În cazul în care sinteti nevoiti sau dorit să rămâneți in Roma pe mai mult timp AVIA.MD HOTELS va este la dispozitie pentru a găsi hotelurile disponibile, unde puteți rezerva camere.