]]>

Aeroportul internațional Sheremetyevo

Aeroportul internațional Sheremetyevo

Țara: Rusia
Codul IATA: SVO
Orele de lucru: 24/24

Aeroportul International Sheremetievo este situat la 29 km de centrul Moscovei. Acesta este principalul aeroport pentru compania aeriană Aeroflot.

Pentru a ajunge din de la aeroport în capitala Federației Ruse se poate folosi un taxi, care sunt amplasate în fața terminalelor. Personalul sugereza să luați taxi cu rate fixe.

Autobuzul este un alt mijloc de transport accesibil. Astfel, există autobuze care fac legătura între Moscova și aeroport. Cu rutele 851 si 817 ajungem la stația de metrou.

În plus, există un tren, care face legătura intre stațiile Savelovskaya și Lobnya, iar de acolo cu autobuzul 20 de minute vă va duce direct la aeroport.

Pentru confortul pasagerilor la aeroport aveti acces la multe servicii. Astfel, încât să puteți vizita magazinele situate în ambele terminale, există, de asemenea, bine-cunoscutele duty-free. Între timp, puteți obține o gustare sau o băutură, care le gasiti in restaurante și barurile ambelor terminale.

De asemenea, dacă aveți nevoie pentru a face orice tranzacții bancare, există bănci care sunt dispuși să vă ajute. Puteți utiliza, de asemenea, serviciile de ATM-uri, birouri de schimb valutar și oficii poștale. Mai mult, compania Aerosot ofera fax, fotocopiere și telefon pentru apeluri internaționale.

Dacă aveți bagaje, puteți închiria un scaun cu rotile sau de a folosi un mijloc de transport de serviciu de bagaje. Între timp, Terminalul 2 are un centru de unde vă puteți lăsa bagajele, dacă este necesar.

Pentru că viața este plină de situații neașteptate, la aeroport funcționează centrul medical.

Aici găsiti diferite distractii copiilor, o farmacie și un salon de coafură. De asemenea, la aeroport, puteți utiliza serviciile agențiilor de turism care pot ajuta cu informatii.

Schema aeroportul


Schema aeroportul Sheremetievo