]]>

Zurich

Zurich

Zurich este cel mai mare oraș din Elveția, care de mai mulți ani deține o poziție fermă în lista celor mai confortabile orașe pentru trai. Acesta este un important centre financiare mondial, unde se concentrează sediile băncilor naționale și internaționale, care sunt renumite pentru serviciile de calitate înaltă și asigurarea securității maxime de date.

Istoria orașului datează din secolul I î.Hr., când pe acest teritoriu s-au stabilit triburile celtice-germane. Prima mențiune scrisă a orașului a fost înregistrată în anul 929. În secolul al XII-lea a câștigat statutul de oraș imperial, care era condus de Imperiului Roman. La mijlocul secolului al XIV-lea, Zurich a aderat la Uniune elvețiană, iar în 1648 i s-a acordat statutul de republică. Zurich are o economie dinamică și, prin urmare, un nivel înalt de trai al locuitorilor.

La 12 km de nord al orașului este situat Aeroportul Zurich, cunoscut sub numele de Kloten. El primește zboruri internaționale cât și interne. Având în vedere că terminalul este centru de tranzit major al traficului aerian, mulți pasageri folosesc această posibilitatea, pentru exploatarea obiectivelor turistice din Zurich, atunci când le permite durata de transfer.

Atracția cea mai cunoscută este catedrala Grossmünster cu două turnuri. După ce v-ați ridicat în vârful acesteia, puteți admira o panoramă minunata a orașului. De la înălțime se vede perfect podul Primăriei și biserica veche Sf. Petru, care este cunoscută, pentru cel mai mare turn cu ceas din Europa. Valoarea istorică o reprezintă orașul vechi Altstadt cu străzi înguste, case medievale cu balcoane confortabile, printre care putem găsi case ce datează din secolul al X-lea. Desigur, turiștii neapărat trebuie să se plimbe de-a lungul promenadei din Zurich, unde vor găsi obiectivul cel mai neobișnuită din oraș - mingea de granit situată în apă, care poate fi rotită. Cele mai vizitate locuri din Zurich sunt considerate: Primăria, ruinele romane, Muzeul Jucăriilor, Kunsthaus și Muzeul Național Elvețian. Puteți cumpăra ceasuri elvețiene pe strada Bahnhofstrasse, unde găsiți, la fel, buticuri cu haine si accesorii de diferite mărci.

Capacitatea de a cumpăra de la distanță bilete spre Zurich, vă oferă portalul AVIA.MD. De oriunde în lume, puteți apela la sistemul de rezervări online, în care selectați opțiunea potrivită, achitând cu cardurile bancare Visa și MasterCard. Dacă doriți să obțineți mai multe informații, vă apropiați de biroul companiei, unde vă vor ajuta managerii calificați. După consultarea cu experții în domeniul vânzărilor, puteți cumpăra bilete cu destinația Zurich, efectuând plată în numerar.

Dacă planificați o călătorie de afaceri sau un citybreak în Zurich, și întâlniți problema cazării, atunci serviciul AVIA.MD HOTELS vă va ajuta să găsiți un hotel pe măsură.